Opleidingscentrum Ed-ucation 2020-08-24T14:47:20+02:00

Welkom bij Ed-ucation

Ed-ucation is HET adres voor jouw theorie opleiding in Veldhoven. Opleiding, training en coaching.
Onafhankelijk en voor iedereen verzorgen wij de zekerheid van slagen voor het theorie examen!

Bij welke praktijkopleider je ook lest, bij ons ben je gewoon welkom!
Ultra snel, ultra makkelijk, zeker slagen! Wij gaan voor 100%.

Jouw partner

Met meer dan 25 jaar ervaring in opleiding, training en coaching zijn wij jouw partner in het halen van het theorie-examen voor de auto, bromfiets en motor. We verzorgen onze trainingen midden in het Citycentrum van Veldhoven in lunchroom The Post. Onze locatie is uitgerust met de meest moderne apparatuur en samen met The Post zorgen we voor een succesvol resultaat.

Onze expertises:

->Theorie bromfiets, auto en motor
Wij verzorgen spoedcursussen theorie in zowel Nederlands als Engels met 100% slaag garantie! Wij zorgen dat jij je theorie volledig onder de knie hebt, we gaan door alle stof in begrijpelijke Jip en Janneke taal. En dat allemaal in 2 dagen.

->Voor mensen met autisme, dyslectie of faalangst
Al jaren hebben wij extra aandacht voor mensen die wat moeilijker leren of mensen met autisme. Wij bieden met een aangepast programma de juiste handvatten en persoonlijke aandacht om toch dat gewenste theorie-examen te halen. Samen komen we er wel, met geduld, zonder trucjes of voorkennis van het CBR. Wij zorgen dat je het begrijpt!

->Voor expats
Elk land heeft zijn eigen regels en wetten. Daarom hebben wij voor expats een gespecialiseerd programma ontwikkeld waar we ons focussen op de opleiding en training in de Nederlandse wet en regelgeving voor een verantwoorde deelneming aan het verkeer. Met of zonder rijbewijs of rijexamen. Zowel automaat als handgeschakeld.

->Meer informatie?
Voor kosten, data en tijden zie hieronder. Voor overige vragen neem contact met ons op via: info@ed-ucation.nl of 040-3690062.